Connect with us
Publicitate

Sport

Marele Maestru Internațional, italianul Luca Moroni Jr, campion la Brașov Chess Classic

Publicat

pe

Sâmbătă, 22 iulie 2023, a avut loc festivitatea de premiere a competiției de șah „Brașov Chess Classic”, competiție inclusă în Circuitul Grand Prix România, care a adunat la start 328 de jucători din 20 de țări.

Publicitate

În clasamentul final, podiumul a fost ocupat la general de Marele Maestru Internațional din Italia, Luca Moroni Jr., urmat de Marii Maeștri Max Warmerdam din Olanada și de Dmitrij Kollars din Germania.

La feminin, primele 3 locuri au fost ocupate, în ordine de: Maestra Internațională poloneză Anna Kubicka, de Marea Maestră Internațională Andreea Navrotescu, reprezentând Franța și de Maestra Internațională poloneză Alicja Sliwicka.

Cei mai bine clasați jucători din țara noastră au fost Marii Maeștri David Gavrilescu și Mircea Pârligras, ocupanții locurilor 4 și respectiv 6 în clasamentul general.

Publicitate

Premiile au fost decernate de către Vlad Ardeleanu – Președintele Federației Române de Șah, Șerban Todorică, Președintele Consiliului Județean Brașov și de către Directorul Turneului, Marele Maestru Internațional Ciprian Nanu.

Următoarea etapă a Circuitului Grand Prix România va avea loc la Timișoara, în perioada 5-6 august 2023.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes