Connect with us
Publicitate

Administrație

Marcel Ciolacu: „Intrăm în studiu de fezabilitate pentru A13 Bacău – Brașov”

Publicat

pe

Publicitate

„Intrăm în studiu de fezabilitate pentru A13 Bacău – Brașov”, a anunțat prim-ministrul Marcel Ciolacu în cadrul unei emisiuni tv. Firma care a câștigat licitația pentru realizarea SF-ului a fost desemnată la sfârșitul lunii aprilie. Este vorba despre Consitrans, același proiectant care s-a ocupat și de Autostrada Moldovei A7.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că, în acest moment, cele mai multe fonduri sunt direcționate către regiunea Moldovei. „Lăsând gluma la o parte, fără nicio modestie, împreună cu colegii mei din Guvern, în acest moment, am direcționat cele mai multe fonduri, atât guvernamentale, cât și europene, din istoria post-decembristă, în Moldova. Și am făcut-o pentru că Moldova a fost depopulată”, a precizat premierul, potrivit dcnews.ro.

„Azi, la Brașov, am trecut și intrăm în studiu de fezabilitate a ceea ce privește A13 Bacău – Brașov, care este cel mai ușor de făcut, să unești Moldova, în sfârșit, de Ardeal și de centrul țării”, a declarat Marcel Ciolacu la Digi 24.

Cu privire la Autostrada Moldovei A7, Marcel Ciolacu a precizat că anul acesta se vor da în circulație circa 148 km: „Pentru că înaintea noastră, nimeni nu a avut un plan în ceea ce privește Moldova. Și alături de Sorin Grindeanu, anul acesta vom da drumul la 148 km de autostradă, în sfârșit vine Autostrada Moldovei.”

Publicitate

Marcel Ciolacu: „Am făcut patru centre regionale”

Mai mult decât atât, premierul a subliniat că au fost deschise mai multe centre regionale, care să aducă un plus valoare sistemului de învățământ din zona Moldovei, de unde mulți dintre români au plecat atât în alte zone ale țării, cât și în afara României.

„Am făcut cu doamna ministrul Deca, pentru că românii au plecat, neexistând nici acel învățământ dual, am făcut patru centre regionale, am făcut și la Iași, am făcut și la Suceava, am făcut și la Bacău, am făcut și la Vrancea, am făcut și la Buzău”, a mai spus premierul Ciolacu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes