Connect with us
Publicitate

Administrație

Marcajele rutiere, scoase la lumină. Viceprimarul Rusu anunță acțiuni împotriva dezvoltatorilor imobiliari care lasă mașinile să iasă pe carosabil cu noroi pe roți

Redactia

Publicat

pe

Strada 13 Decembrie, una din zonele cele mai intens construite în momentul de față a fost vizată de o amplă acțiune de curățenie în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pentru a menține curățenia, viceprimarul muncipiului Brașov, Sebastian Rusu, anunță acțiuni de monitorizare a dezvoltatorilor imobiliari. Spălarea roţilor şi/sau a vehiculului la ieşirea din şantier este obligatorie, conform regulilor impuse de Primăria Brașov.

„Acțiune de amploare pe Strada 13 Decembrie din Brașov, de curățare și spălare a elementelor de semnalizare rutieră și a stâlpilor ce delimitează sensurile de mers. Operațiunea s-a desfășurat în timpul nopții trecute și în cursul acestei dimineți de sâmbătă, 1 mai.

În perioada următoare, Poliția Locală Brașov va monitoriza foarte atent activitățile dezvoltatorilor imobiliari, ale căror mașini nu mai trebuie să iasă pe carosabil cu noroi pe roți! De asemenea, vom efectua controale pe teren, pentru a verifica, permanent, felul în care se respectă sau nu se respectă organizarea de șantier.” a scris Sebastian Rusu pe o rețea de socializare.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>