Connect with us
Publicitate

Administrație

Maratonul vaccinării din Brașov organizat la Spitalul Sf. Constantin a fost un succes, 650 persoane s-au vaccinat în mai puțin de 12 ore

Publicat

pe

Maratonul vaccinării din Brașov organizat de Spitalul Sf. Constantin a luat sfârșit. 650 de persoane s-au vaccinat în cadrul acestei acțiuni în care zeci de medici, asistente și voluntari au muncit pentru a vaccina cât mai multe persoane. Exemplul lor va fi urmat de alte acțiuni organizate de Primăria Brașov, Prefectură și DSP Brașov în săptămânile ce urmează.

Publicitate

„Continuăm din data de 4 mai în mediul rural cu medicii de familie care au atestat că au hotărât să fie parte a acestei campanii fiind lor pe această cale. Mergem și cu ajutorul Primăriei Municipiului Brașov într o campanie intensivă la nivelul municipiului cu o lozincă <> care cuprinde multe activități care vor duce în final la un succes al acestei campanii. De asemenea mergem cu Spitalul Militar Brașov care va derula o campanie de vaccinare pe un interval de câteva zile non-stop. Acest lucru cred că va atinge de asemenea un succes. Am început cu marile companii din municipiul Brașov, acolo se deplasează medicii să vaccineze lucrătorii în propriile locații. Continuăm apoi cu echipele mobile în mediul rural.

Încet încet eu cred că vom avea un succes cu această campanie de vaccinare și fiecare persoană vaccinate constituie un pas important pentru ajungerea la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții.” a declarat prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii.

„Spitalul Sfântul Constantin se înscrie în eforturile depuse de administrația centrală și locală în sprijinirea campaniei de vaccinare a populației în scopul imunizării acesteia și revenirea treptată la o viață normală socială economică și de ce nu culturală. Spitalul Sfântul Constantin și a întrerupt activitatea curentă tocmai pentru desfășurarea acestei activități.” a declarat Laurențiu Ene, director medical în cadrul spitalului Sf. Constantin.

Publicitate

„Ideea a venit din partea lui Alexandru Constantin. Practic ai făcut un apel către societatea civilă către lumea medicală să ne sprijine cu proiecte de interes pentru societatea care să atragă lumea spre proiectul de la Spitalul Sfântul Constantin. Noi am îmbrățișat o am venit cu sprijin logistic cu vaccinurile necesare și suntem foarte bucuroși de ceea ce vedem că se întâmplat organizarea efecte în țară la o folie este foarte foarte bine organizat. Oamenii au venit în număr foarte mare. Pot să spun că este un moment de succes” a declarat directorul DSP Brașov, Andrea Neculau.

Până în momentul de față 108.605 persoane din județul Brașov au fost vaccinate cu cel puțin o doză.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes