Connect with us
Publicitate

Administrație

Mara Mareș, transferată pe listele de la București după ce a fost „retrogradată” la Brașov

Publicat

pe

În urmă cu mai puțin de o săptămână, ca urmare a presiunilor făcute de primarii din Țara Făgărașului și Rupea, Mara Mareș, actual deputat în Circumscripţia Electorală nr. 8 Braşov (Orașul Victoria + Comunele: Cincu, Hîrseni, Lisa, Recea, Soarș, Ucea) a fost „retrogradată” pe locul 5 la viitoarele alegeri parlamentare din 6 Decembrie, loc neeligibil pentru un nou mandat de deputat.

Publicitate

Deși lista candiaților la Camera Deputaților comunicată de PNL București nu o includea pe Mara Mareș, ieri, tânăra deputată a anunțat pe pagina sa de Facebook că va candida pe listele din capitală. Aceasta va ocupa locul 8 pe listă, înlocuind-o pe Daniela Nicolescu, mama lui Radu Nicolescu, care potrivit adevarul.ro este consilier de stat al premierului Orban.

Listele din București sunt deschise de Ludovic Orban și Violeta Alexandru la Deputați și Florin Câțu și Sorin Câmpeanu la Senat. Deși în legislatura actuală PNL are doar 3 deputați din capitală, Liberalii mizează pe un scor bun în alegerile din 6 Decembrie, fapt ce ar trimite în parlament cel puțin 8 deputați afiliați PNL de pe listele de la Municipiul București.

„Sunt onorată să fac parte din echipa PNL Bucuresti, alături de care voi candida pentru un nou mandat de deputat. Vă asigur că sunt un om de echipă și că îmi voi dedica activitatea construcției Noului București și sprijinirii echipei PNL care va moderniza capitala.

Publicitate

Le mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, președintei PNL București, Violeta Alexandru și celorlalți colegi alături de care candidez și alături de care voi avea șansa să lucrez.

După alegerile locale, în care peste 1000 de tineri din Tineretul Național Liberal au obținut mandate de primari, viceprimari, consilieri locali și consilieri județeni, avem acum șansa de a obține câteva mandate de deputat.

Generația Altfel este creditată cu încredere atât la nivelul unor județe cât și aici, în capitală, unde tinerii, alături de Nicușor Dan, vor reseta felul în care se face politică și administrație și vor da tonul schimbării nu doar pentru București, ci pentru întreaga Românie.

#DeputatdeBucurești”, a scris Mara Mareș pe Facebook.

Sursa foto G4media.ro

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes