Connect with us
Publicitate

Administrație

Manager interimar nou la Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Începând cu data de 3 octombrie 2022, Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov va avea un nou manager interimar, în persoana economistului Bogdan Aurelian Rusu. Acesta îl înlocuieşte pe dr. Petru Iulian Ifteni, cel care a îndeplinit funcţia de manager, însă a demisionat recent, din motive personale.

Conform legii, numirea interimară a managerilor și membrilor comitetului director din cadrul spitalelor publice din subordine, se realizează prin act administrativ al Președintelui Consiliului Județean Brașov.

„Având în vedere funcția de manager vacantă și necesitatea bunei funcționări a Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, în condițiile art. 177 alin. (5) și (6) din Legea nr. 95/2006, am decis să-l numim în funcţia de manager interimar pe domnul Bogdan Rusu, până la revocarea unilaterală din funcție sau până la ocuparea postului prin concurs, dar pe o perioadă nu mai lungă de 6 luni. Domnul Rusu are experienţă în managementul spitalicesc, el ocupând funcţia de director financiar-contabil la Spitalul Judeţean Braşov şi având studii de management în sănătate”, a afirmat Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Bogdan Aurelian Rusu a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii „Transilvania” şi a obţinut titlul de Master conferit de Facultatea de Medicină pentru absolvirea programului de studii „Managementul strategiilor preventive şi politici sanitare”.

Publicitate

În perioada 2010-2018, el a ocupat funcţia de director financiar-contabil la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, apoi, până în septembrie 2020, a lucrat ca analist financiar la SIF Transilvania, iar în prezent este administrator Cabinet Expert Contabil.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Observator

    30 septembrie, 2022 at 12:06 pm

    Interesantă revenire…in 2016 la început de prim mandat actualul Președinte al CJ dădea impresia cel puțin formal ca vrea sa se distanțeze de oamenii lui Cancescu ; dar iata ca intre-timp domnul Bogdan Rusu a fost reevaluat si revine in prim plan ; de altfel,dupa cum se vede,un om de succes : 8 ani director financiar contabil,apoi imediat analist financiar si nu oriunde ci taman la SIF Transilvania unde stim ca nu poate ajunge orice muritor de rand si iata ca acum,dupa o reevaluare mai mult decat spectacuoasa,director de spital ; asa bafta sa tot ai in viata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes