Connect with us
Publicitate

Eveniment

Mama Elodiei Ghinescu, despre eliberarea lui Cioacă: „Trebuia să stea în închisoare până îl mâncau viermii”

Publicat

pe

Vestea eliberării lui Cristian Cioacă a fost primită cu mâhnire de mama Elodiei. Emilia Ghinescu spune că este o decizie incorectă și că Cioacă ar fi trebuit închis pe viață.

Publicitate

Emilia Ghinescu a fost luată prin surprindere de eliberarea celui care i-a ucis fiica și consideră că s-a făcut o mare greșeală.

”Decizia este incorectă. Instanța a făcut o mare greșeală când i-a aprobat cererea de eliberare, pentru că a săvârșit o faptă deosebit de gravă. Judecătorii nu se gândesc dacă ar fi fost vorba de copilul lor, i-ar fi dat drumul ucigașului? Ăsta nu mai trebuia să vadă lumina zilei, nu să moară, dar să se chinuiască, să stea în închisoare până îl mâncau viermii. El nu s-a gândit nici la amărâtul ăla de copil că a crescut fără mamă”, a declarat, pentru Gândul, Emilia Ghinescu.

Mama Elodiei spune că, la șapte ani de la moartea fiicei sale, a primit o scrisoare în care un angajat de la Protan Codlea îi relata detalii incredibile despre acea dimineață în care ar fi fost ucisă fiica sa.

Publicitate

”Acea persoană, care era de serviciu în dimineața respectivă, mi-a scris că a dus-o (n.r. Cristian Cioacă) pe Elodia acolo, în geamantanul care nu a fost găsit de anchetatori, și a ars-o. Acum o lună, am primit o altă scrisoare de la un bărbat care a rămas infirm în urma acelui incendiu provocat de el. L-a văzut ieșind de la Protan, când el nu a putut să justifice cele două ore”, a mai spus Emilia Ghinescu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes