Connect with us
Publicitate

Eveniment

Mama bebeluşului mort în Braşov după bătăi repetate a fost reţinută de procurori. Este acuzată că l-a neglijat şi nu a făcut nimic când era snopit în bătaie de concubin

Publicat

pe

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov au decis în această seară să o reţină pentru 24 de ore şi pe mama beleluşului care a murit după ce a fost bătut în repetate rânduri de concubinul mamei.

În fapt s-a reținut că inculpata majoră A.S.A. (în vârstă de 26 de ani) și-a neglijat copilul minor M.D.L. de la nașterea acestuia (decembrie 2021) și până la decesul minorului (iulie 2023). Astfel inculpata l-a lăsat de mai multe ori în grija unor rude, nu i-a asigurat o alimentație corespunzătoare (ceea ce a avut drept consecință modificări scheletice și organice), nu i-a asigurat o igienă corespunzătoare (minorul locuind în condiții neigienice, nefiind spălat, purtând haine murdare).

De asemenea inculpata A.S.A. a adoptat o atitudine pasivă față de agresiunile la care era supusă victima minoră de către inculpatului P.M., aceasta tolerând violențele la care era supus minorul, neintervenind sau plecând de acasă perioade lungi de timp.

Ca urmare a acțiunilor și inacțiunilor inculpatei A.S.A., victima minoră a suferit multiple hematoame și echimoze, de vechimi diferite, multiple plăgi superficiale de mici dimensiuni la nivelul nasului și pe buza superioară, modificări scheletice și organice ca urmare a unui alimentații necorespunzătoare, toate acestea având drept consecință punerea în primejdie gravă a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale a minorului.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes