Connect with us
Publicitate

Social

Mâine, se întrerupe furnizarea apei în zona Onix – B-dul Griviţei

Publicat

pe

Publicitate

Compania APA Braşov anunţă printr-un comunicat de presă că „furnizarea apei va fi întreruptă în zona Onix – B-dul Griviței, joi, 16 iulie 2020. Motivul principal al opririi de apă este legat de lucrările de investiții realizate în municipiul Brașov, mai exact cuplarea la rețeaua publică de alimentare cu apă a conductelor nou montate din fonduri europene. Acestea sunt cuprinse în Etapa a III-a anunțată”.

Străzile afectate de această oprire sunt:

  • M. Kogălniceanu nr. 14, bl. 1K, sc.A și 16, bl. 1K, sc.B
  • Policlinica Centrul Civic – “ Regina Maria ”
  • B-dul Griviței nr. 72
  • 13 Decembrie nr. 20

Intervalul orar estimat pentru întreruperea furnizării este 07.00 – 18.00. Îi rugăm pe locuitorii zonelor menționate să-și asigure necesarul minim de apă. Compania Apa Brașov va pune la dispoziția populației de pe aceste străzi, 2 cisterne cu apă potabilă, disponibile începând cu ora 7.30. Acestea vor fi amplasate, după cum urmează:

  • 1 cisternă la intersecția străzilor 13 Decembrie cu Griviței
  • 1 cisternă la intersecția străzilor M. Kogălniceanu cu Griviței

După reluarea furnizării, este posibil să apară fenomenul de tulburare a apei, pentru o perioadă scurtă de timp, atât pe străzile menționate, cât și în zonele adiacente.

Publicitate

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare. Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA, cofinanțat de Compania Apa Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes