Connect with us
Publicitate

Sport

Mâine începe mini-turneul de calificare pentru barajul Ligii a 3-a

Publicat

pe

Mâine, de la ora 17.30, pe Stadionul Tineretului, dar din păcate fără spectator în tribune, va debuta mini-turneul care va da echipa campioană a judeţului Braşov şi, implicit, reprezentanta noastră la barajul de promovare în Liga a 3-a. Aşa cum v-am mai anunţat, campioana Braşovului va da piept la acest baraj cu reprezentantele judeţelor Alba şi Harghita.

În meciul de mâine, care aduce faţă în faţă pe Corona şi Colţea, favoriţi pe hârtie sunt elevii lui Călin Moldovan, dar înfrângerea administrată de cei de la Colţea „galben-albaştrilor”, în singura partidă care a opus cele două formaţii până acum, îi face pe Cristescu şi compania să sufle şi în iaurt.

Corona a anunţat pe pagina oficială de Facebook faptul că „s-au pus la punct toate detaliile, am verificat înclusiv ecusoanele care vor fi împărţite mâine, la Stadionul Tineretului. Concluzia a fost unanimă: totul e pregătit aşa că….acum aşteptăm ora partidei! Din păcate, însă, din cauza pandemiei va fi un meci fără spectatori şi cu reguli stricte. Totuşi, suntem încântaţi că au fost îndeplinite toate condiţiile impuse de normele MTS, MS, FRF şi AJF, pentru ca sâmbătă, de la ora 17.30, Corona să joace cu ACS Colţea 1920 Braşov”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes