Connect with us
Publicitate

Eveniment

Mai multe maşini din Braşov au fost sparte de un hoţ. Bărbatul fura acelaşi lucru din autoturisme… volanul

Publicat

pe

Un bărbat a spart mai multe mașini în Braşov. Acum este reţinut și cercetat pentru furt calificat.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, iar persoana suspectată se află în stare de arest, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

Investigațiile au început după ce polițiștii au fost sesizați începând cu luna aprilie, cu privire la spargerea a trei autovehicule parcate în municipiul Brașov.

Din cercetări a reieșit că faptele sesizate aveau un mod de operare asemănător: suspectul identifica mașini de o anumită marcă, spărgea geamul portierei și fura volanul, iar într-un caz chiar airbag-ul.

Publicitate

Ca urmare a activităților operative desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din județul Covasna, bănuit de comiterea furturilor. Acesta este deja cunoscut pentru alte infracțiuni de natură penală.

În data de 18 mai, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară pentru a aduna probe care să ateste activitatea infracțională a bărbatului. Cu această ocazie, au fost identificate și ridicate bunuri de interes în cauză.

Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, pentru a se dispune măsuri legale.

Cercetările sunt în continuare în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, iar la finalizarea acestora se va propune o soluție legală.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes