Connect with us
Publicitate

Util

Mai multe autobuze RATBV pe linia metropolitană Braşov – Hărman – Podu Oltului

Publicat

pe

RATBV crește de mâine, 1 septembrie, oferta de transport pe linia metropolitană 511, Brașov (Căprioara) – Hărman – Podu Oltului, prin introducerea a trei noi curse tur-retur în graficul de circulație al zilelor lucrătoare.

Publicitate

De asemenea, pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale clienților săi, de mâine, autobuzele de pe linia 511 vor opri într-o nouă stație, denumită ”Muzeu”, amplasată în centrul comunei Hărman, pe sensul de deplasare spre Brașov.

Măsurile menționate au fost luate la solicitarea Primăriei Hărman, cu aprobarea Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov.

”Conform noilor orare de circulație, pe linia 511 vor fi efectuate în zilele lucrătoare un număr total de 18 curse dus/întors, iar în zilele de week-end ori sărbători legale câte 10 curse tur/retur. Ne adaptăm permanent la solicitările venite din partea călătoriilor sau ale instituțiilor administrației publice locale, fiindcă serviciul nostru trebuie să fie principala opțiune de transport în Brașov și zona metropolitană”, a declarat directorul general al RATBV, Marian Geman.

Publicitate

RATBV va afișa pe site-ul propriu și în toate stațiile de pe traseu noile grafice de circulație, care vor purta mențiunea ”Valabil de la 01.09.2023”.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes