Connect with us
Publicitate

Util

Mai multe autobuze RATBV îşi modifică treseele, pentru evenimentele organizate de Ziua Europei și Ziua Independenței Naționale a României

Publicat

pe

RATBV îi informează pe utilizatorii liniilor 4, 50 și 52 despre faptul că miercuri, 10 mai 2023, în intervalul orar 11.15 – 11.55, autobuzele de pe traseele menționate vor avea traseele modificate, circulând, pe sensul de urcare spre Schei, doar până la stația Biserica Neagră, iar apoi pe Șirul Beethoven și Strada Poarta Schei.

Măsura este determinată de faptul că în perioada prezentată, pe strada Căpitan Ilie Birt, la intersecția cu strada C. Brâncoveanu, în zona Pieței Unirii și până la intersecția cu străzile Băilor și Prundului, se vor desfășura activități ceremoniale ocazionate de Ziua Europei și Ziua Independenței Naționale a României.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi asigurăm pe clienții RATBV că imediat după finalizarea festivităților vom relua circulația pe liniile amintite, cu mențiunea că pentru o perioadă de câteva ore vor apărea neconcordanțe între programul afișat și orele de sosire în stații.

În funcţie de eventuale măsuri operative dispuse de Poliţia Rutieră sau organizatori, mai pot apărea unele schimbări în traseele operate de societatea noastră.”, transmite RATBV

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes