Connect with us
Publicitate

Interviurile Brasov.net

Mai multă responsabilitate din partea participanților la trafic! De asta este nevoie, pentru a fi în siguranță pe străzi. Iar polițiștii stau cu ochii pe noi

Publicat

pe

inerviurile brasov.net
Publicitate

Mai mulți polițiști pe străzi, pentru mai multă responsabilitate din partea conducătorilor auto! Asta ne pregătește Serviciul Județean de Poliție Rutieră, după ce indicatori importanți din trafic au început să înregistreze creșteri: a crescut numărul de morți din accidente, la fel și cel al permiselor suspendate pentru viteză și consum de alcool și droguri la volan.

Cu o infrastructură nu tocmai ideală, mașini din ce în ce mai puternice, droguri la fel de ușor de găsit ca ciocolata și sancțiuni insuficiente, numai conștiința individuală, a fiecăruia dintre noi, mai poate ajuta la dezvoltarea unui trafic civilizat.

Iar situația este cu atât mai tensionată cu cât și numărul de mașini e în continuă creștere, mai ales în zonele turistice, precum Brașovul.

Viteza rămâne în continuare principala cauză generatoare de accidente și a numărului crescător de victime. Este urmată de indisciplina pietonilor, dar și de neacordarea priorității de trecere pentru aceștia.

Publicitate

Sunt destul de multe accidente în care sunt implicate și vehicule pe două roți, în special biciclete și, surprinzător, mai puține motociclete. Acest fapt nu este de mirare, având în vedere că ducem o lipsă crasă de piste special amenajate.

Mădălina Csiki a discutat despre toate acestea cu comisarul șef Daniel Oprea, șeful Serviciului de Poliție Rutieră Brașov. Vizionați interviul următor pentru mai multe detalii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes