Connect with us
Publicitate

Eveniment

Magazinele a şapte benzinării din Braşov au fost închise. Nu aveau acord de funcţionare

Publicat

pe

Publicitate

În ultimele două săptămâni Poliţia Locală Braşov a închis nu mai puţin de şapte magazine din incinta benzinăriilor din oraş. Asta după ce agenţii au depistat faptul că în locaţii nu exista un acord de funcţionare. Mai mult, agenţii economici au fost amendaţi şi cu 2.800 de lei. În total Poliţia Locală Braşov a controlat 38 de benzinării.

„Obiectivul acestor acțiuni a fost verificarea respectării, de către agenții economici, a prevederilor OG nr.99/2000, *republicată, privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.

Au fost sancționați contravențional 7 agenți economici, cu amenzi în cuantum de 2800 lei, pentru lipsa acordului de funcționare. Totodată, ca măsură complementară, a fost dispusă suspendarea, până la data autorizării, a tuturor activităților comerciale desfășurate, cu excepția celei de comercializare a carburanților pentru autovehicule.”, a transmis Poliţia Locală Braşov

Verificările vor continua în toate zonele din municipiu și în toate domeniile de activitate comercială.

Publicitate

„Le reamintim agenților economici faptul că, ulterior înregistrării la Oficiul Registrului Comerțului și obținerii certificatului de înregistrare conținând codul unic de înregistrare sau, după caz, la data eliberării certificatului de înscriere de mențiuni sau înainte de începerea unei activități care necesită autorizare, au obligația de a obține autorizație/acord de funcționare.”, a mai transmis Poliţia Locală.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes