Connect with us
Publicitate

Eveniment

Lupta medicilor militari cu pandemia a fost răsplătită! Trei medici de la Spitalul Militar au fost decoraţi de Preşedintele României. Doctorii au fost detaşaţi la spitalele din Suceava şi Focşani atunci când nimeni altcineva nu mai putea face nimic

Publicat

pe

Trei medici militari care activează la Spitalul Militar de Urgență “Regina Maria” Brașov au fost decoraţi de Preşedintele României. Cei trei au fost decoraţi pentru lupta pe care au dus-o contra pandemiei. Doi dintre medicii militari braşoveni au fost decoraţi cu Ordinul “Virtutea Militară” în grad de Cavaler iar al 3-lea cu Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.

Publicitate

”Ziua de 22 ianuarie va rămâne una plină de emoții și vibrații pozitive, cea care mi-a oferit prilejul de a le înmâna distinsele însemne de apreciere pentru implicare și profesionalism; ne mândrim cu asemenea colegi!” – mărturisește colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgență “Regina Maria” Brașov.

Au fost decorați de către Președintele României, cu prilejul Zilei Naționale, pentru merite deosebite în lupta împotriva răspândirii virusului SARS Cov2, cu Ordinul “Virtutea Militară” în grad de Cavaler:

Col.dr. Daniel Derioiu, director medical, Spitalul Militar de Urgență “Regina Maria” Brașov – a asigurat, timp de o lună, aprilie-mai 2020, conducerea Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava;

Publicitate

Lt. col. Adrian Ceaușu, însărcinat cu atribuțiile locțiitorului de stat major; rolul său a fost definitoriu în coordonarea conducerii Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Pantelimon” din Focșani, timp de o lună, în aprilie -mai 2020;

Cel de-al treilea evidențiat, cu Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, este col. dr. Roald Decebal Gavrilaș, șeful laboratorului de analize medicale, care prin efort și implicare a susținut activitatea medicală de la Spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Sunt caractere puternice, buni profesioniști, responsabili și mereu capabili să se sacrifice pentru cei aflați în suferință, transmite Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes