Connect with us
Publicitate

Sport

„Lupii” sunt pe podiumul Erste Liga, după victoria de la Gheorgheni

Publicat

pe

„Lupii” au reușit o victorie foarte importantă la Gheorgheni în primul meci din acest sezon al Ligii Erste în care au întâlnit o altă echipă românească. Corona Braşov s-a impus în deplasare cu scorul de 1-4 (0-0, 0-1, 1-3).

După un meci aproape perfect, în care echipa noastră a reușit să domine toate cele trei reprize, reușind să șuteze de 41 de ori pe poarta gazdelor, apărată de către Gellért Ruczuj, și să marcheze patru goluri.

Chiar dacă prima repriză s-a încheiat fără goluri, totuși lupii au dominat jocul, reușind să combine mai mult și să șuteze de 14 ori pe poarta lui Gellért Ruczuj (față de cele doar 9 șuturi pe poartă ale adversarilor).

„Lupii” au început și repriza secundă în forță iar golul nu s-a lăsat așteptat, în minutul 24’21” fundașul canadian Cody Carlson finalizând cu un șut plasat pasa primită de la Tomas Klempa. În continuare, pe parcursul reprizei secunde, echipa noastră a fost echipa mai matură în joc și mai bună, reușind să șuteze pe poarta gazdelor de 15 ori.

Publicitate

Chiar dacă gazdele au reușit să egaleze în startul reprizei a treia, canadianul Ouellette St-Amant marcând în minutul 41’12”, „lupii” au rămas consecvenți în ceea ce privește jocul foarte bun, reușind să domine „ostilitățile”. În minutul 46’38”, Daniel Trancă a reușit să finalizeze, cu o execuție de mare finețe, pasa primită de la Carlo Finucci. În minutul 49’52”, Carlo Finucci a reușit să mărească avantajul „lupilor” după un atac purtat în superioritate numerică, fiind asistat de către Pavlo Borysenko și Daniel Trancă.

Gazdele au solicitat „time out” în minutul 58’33” și au scos portarul pentru a ataca în superioritate numerică, situație de care a profitat atacantul nostru Radim Valchar, care a reușit să marcheze în poarta goală în minutul 59’06”.

Victoria noastră s-a datorat în special unui joc colectiv foarte bun și disciplinat (8 minute de penalizare față de cele 12 ale gazdelor) dar și a unui portar în formă foarte bună, Zoltan Tőke terminând meciul cu un procentaj de 96,67% șuturi apărate.

Cu această victorie foarte importantă „lupii” ajung la 9 victorii din 11 meciuri contând pentru Liga Erste în acest sezon și adună în clasament un număr de 27 de puncte, reușind să urce pe podium.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes