Connect with us
Publicitate

Sport

„Lupii” au pierdut pe teren propriu primul meci din campionatul naţional

Publicat

pe

Corona „Wolves” a pierdut primul meci actuala stagiune a Campionatului Naţional de hochei. „Lupii” au cedat în prelungiri în faţa celor de la CSM Galați, scor 4-5 (0-0, 2-2, 2-2, 0-1).

Publicitate

Primul meci al „lupilor” în campionatul național, împotriva echipei CSM Galați, a început cu întârziere deoarece s-a așteptat rezultatul testului pentru SARS COV 19 pentru arbitrul principal.

După o primă repriză alertă, însă fără goluri, „lupii” au început excelent repriza a doua, marcând două goluri prin Tomas Klempa (în minutul 21’06” – asistat de către Pavlo Borysenko) și Radim Valchar (în minutul 23’26” – asistat de către Pavlo Borysenko și Tomas Klempa). Adversarii au redus din diferență rapid iar apoi, profitând de o dublă superioritate, au reușit să egaleze la 2-2.

Repriza a treia a început cu două goluri ale oaspeților însă „lupii” au revenit până la finalul timpului regulamentar. În minutul 48’43” Cody Carlson (asistat de către Radim Valchar) a marcat golul de 3-4 printr-un șut de excepție. În minutul 56’06” căpitanul Roberto Gliga a reușit să egaleze, fiind asistat de către Huba Bors și Balazs Gajdo.

Publicitate

De remarcat că, anterior golului egalizator, fundașul canadian al echipei noastre Ben Wilson a reușit să respingă un puc de pe linia porții, evitând un gol „ca și făcut”. Astfel scorul la finalul timpului regulamentar a fost 4-4.

S-a intrat în over-time, jucându-se 3 vs. 3, și în ciuda faptului că „lupii” au avut cele mai mari ocazii, oaspeții au reușit să marcheze golul „de două puncte”.

Următorul meci al „lupilor” se va desfășura mâine, tot de la 18:30, cu aceluiasi adversar.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes