Connect with us
Publicitate

Sport

„Lupii” au învins liderul din Erste Liga. Au ajuns la 10 victorii în acest sezon

Publicat

pe

„Lupii” și-au continuat parcursul excelent din Liga Erste, ieri seară reușind să învingă liderul „la zi” al ligii, echipa maghiară MAC HK Újbuda.

Publicitate

Astfel, după 12 meciuri, echipa noastră a reușit să adune un număr de 30 de puncte și să se apropie la doar 2 două puncte de lider (care, însă, are 3 meciuri în plus).

Corona „Wolves” Brașov – MAC HK Újbuda: 4-2 (1-1, 1-1, 2-0).

Chiar dacă oaspeții au profitat de o superioritate numerică și au deschis scorul în minutul 06’48”, „lupii” au echilibrat rapid jocul și au reușit să egaleze în minutul 15’03” prin tânărul Andrei Vasile (asistat de către Pavlo Borysenko și Radim Valchar), 1-1 după prima repriză.

Publicitate

Repriza a doua a debutat cu un „asalt” al „lupilor” la poarta oaspeților, iar golul a venit în minutul 21’51” când Zoltan Molnar a marcat, fiind asistat de către Cody Carlson și Radim Valchar. Totuși oaspeții au reușit să egaleze în minutul 38’33”. 2-2 după două reprize.

În repriza a treia „lupii” au intrat pe gheață foarte motivați și au reușit să marcheze două goluri, adjudecându-și cele trei puncte.

În minutul 42’44” Carlo Finucci a reușit să puncteze cu o execuție de excepție, după o fază de atac în superioritate numerică, fiind asistat de către Daniel Trancă. În minutul 57’00”, Radim Valchar a reușit să stabilească scorul final, fiind asistat de către Balazs Gajdo și Peter Balazs. Scor final: 4-2 în favoarea echipei noastre!

Următorul meci al „lupilor” va avea loc astăzi, tot pe Patinoarul Olimpic din Brașov, de la ora 18:30, împotriva echipei DEAC.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes