Connect with us
Publicitate

Administrație

Luminițele de sărbători din Brașov vor fi aprinse în mare taină. Autoritățile nu vor să aglomereze centrul orașului, în plină pandemie

Publicat

pe

Unul dintre cele mai așteptate evenimente în perioada sărbătorilor de iarnă este aprinderea luminițelor care împodobesc Brașovul. Dacă în anii trecuți municipalitatea organiza un eveniment uriaș, la care luau parte mii de oameni, acum edilii au hotărât să nu facă mare vâlvă în jurul aprinderii luminițelor.

Din cauza pandemiei, autoritățile locale nu vor să adune mii de oameni la un loc pentru că nu ar putea garanta că brașovenii și turiștii vor respecta regulile de protecție împotriva Covid-19.

Asta înseamnă că odată ce iluminatul public va fi pus în funcțiune, cel mai probabil vor fi aprinse și luminițele care împodobesc bradul din Piața Sfatului, dar și cele din centrul vechi al orașului.

Tot astăzi se deschide și Tărgul de Crăciun, iar brașovenii și turiștii vor putea să cumpere de la mâncăruri tradiționale, dulciuri și vin fiert până la ornamente de Crăciun făcute manual sau cadouri pentru cei dragi.

Publicitate

Tot astăzi vor fi aprinse și instalațiile din brazii împodobiți in cartierele din Brașov. Pomii de Crăciun vor putea fi admirați în Piața Unirii, parcul Nicolae Titulescu, în parcul din Centrul civic, bulevardul Griviței, în zona grupului statuar Horea, Cloșca și Crișan, în Bartolomeu, la locul de joacă de pe str. Agricultorilor, în parcul Tractorul, lângă patinoar, în cartierul Craiter, pe strada Hărmanului – Pavilioanele CFR, vizavi de Autogara 3, în cartierul Valea Cetății – parcul Trandafirilor, în cartierul Astra – parcul Someșul, în cartierul Triaj –  parcul strada Pașcani, în  cartierul Noua, la lac și înStupini, pe strada Fundăturii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes