Connect with us
Publicitate

Social

Luminițele bradului din Piața Sfatului vor fi stinse timp de un minut în semn simbolic pentru ucrainenii care rămân fără curent în care în urma bombardamentelor Rusiei

Publicat

pe

Publicitate

Primăria Brașov se alătură campaniei globale „Lights for Ukraine” și va stinge, simbolic, pentru un minut, luminițele din bradul din Piața Sfatului.

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei în parteneriat cu platforma United24, a lansat acțiunea globală „Lights for Ukraine”, prin închiderea simbolică a luminilor în locaţii iconice din întreaga lume. Obiectivul inițiativei este de a atrage atenţia asupra situaţiei din Ucraina, în special asupra întreruperilor de curent pe scară largă cauzate de loviturile masive cu rachete ale Rusiei asupra infrastructurli energetice critice a Ucrainei.

Pentru prima dată, o astfel de acțiune a fost implementată în cadrul concertului ,,Notes from Ukrainen“ de la Carnegie Hall, New York, cu ocazia centenarului interpretării „Carol of the Bells” a compozitorului ucrainean Mykola Leontovych în SUA.

„Solicitarea de a ne alătura acestei inițiative a venit din partea Ambasadei Ucrainei la București.”, au transmis reprezentanţii Primăriei Braşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes