Connect with us
Publicitate

Social

Ludovic Orban promite drumuri rapide către Sibiu, Bacău, București și Tg. Mureș: „Până acum Braşovul a fost izolat din punct de vedere al conectivităţii.”

Publicat

pe

Premierul Ludovic Orban, prezent la ceremonia de constituire a Consiliului Județean Brașov, și-a arătat dispozția de a susține în continuare proiectele de infrastructură mare din orașul său natal.

Publicitate

„Până acum Braşovul a fost izolat din punct de vedere al conectivităţii.

Angajamentul nostru este să asigurăm conectivitatea Braşovului pe cale rutieră şi feroviară. Avem în plan drumul expres Braşov – Făgăraş – Sibiu, Autostrada Braşov – Bacău, Autostrada Braşov – Bucureşti, dar şi un drum expres sau o autostradă Braşov – Târgu Mureş.

În ceea ce priveşte transportul feroviar, sunt semnate contractele pentru lucrările la sectoarele cuprinse între Braşov şi Sighişoara.

Totodată, este în curs de finalizare finaliza documentaţia pentru sectorul de cale ferată Predeal – Braşov.

Practic, Braşovul la fi conectat la culoarul paneuropean de transport feroviar pe care se va putea circula cu o viteză de maxim 160 de kilometri pe oră”
a declarat șeful guvernului.

[fvplayer id=”73″]

Tot în cadrul ceremoniei, premierul a anunțat că va duce discuții cu noul primar despre noul Spital Județean și Sala Polivalentă.

„Eu susţin în continuare realizarea Spitalului Regional Braşov şi a Sălii Polivalente. Angajamentul nostru pentru aceste proiecte rămâne şi va trebui să le discutăm cu noua conducere a Primăriei Braşov”, a spus Ludovic Orban.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes