Connect with us
Publicitate

Util

Lucrările la conducta de apă de pe Dobrogeanu Gherea se amână. Vor începe pe data de 12 iunie

Publicat

pe

Revenim cu informații de ultima oră și anunțăm că lucrările de reabilitare a rețelei publice de canalizare de pe strada Dobrogeanu Gherea vor începe, efectiv, în data de 12 iunie 2023.

Amânarea acestora a fost determinată de problemele apărute cu aprovizionarea, transportul și depozitarea conductelor de mari dimensiuni care vor fi folosite, având un diametru de DN600mm și o lungime de 6 metri/bucată.

Începând cu data de 12 iunie 2023,  traficul va fi blocat pe strada Dobrogeanu – Gherea pe ambele sensuri, între intersecția cu str. Molidului și intersecția cu str. Pictor Pop, iar circulația va fi dirijată prin panouri de presemnalizare și direcționare, montate la cele două intersecții.

„Pe timpul lucrărilor, accesul va fi permis doar pentru riverani. Facem apel la înțelegerea lor, deoarece adâncimea la care se lucrează, dimensiunea conductelor, neprevăzutul, cât și spațiul de manevră foarte limitat, vor face ca aceste lucrări să fie deosebit de dificile.

Publicitate

Precizăm că pe toată  perioada lucrărilor, Compania Apa Brașov își va respecta obligațiile contractuale față de toți cetățenii afectați din aceasta zonă, asigurând preluarea apelor menajere.

Îi sfătuim, și îi rugăm totodată, pe conducătorii auto ca în aceasta perioada să găsească rute alternative pentru evitarea acestei zone.

Ne cerem scuze locuitorilor din cartier pentru disconfortul creat! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, anunţă Compania Apa Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes