Connect with us
Publicitate

Social

Lucian Bode, despre intervenția de la Cabana Capra după avalanșa din Munţii Făgăraș: „Salvatorii nu umblă cu chitanțierul după ei”

Publicat

pe

Publicitate

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a vorbit – luni – despre avalanşa din Făgăraş, în contextul în care mai mulți turiști au rămas blocați în Cabana Capra după ce au ajuns până acolo pe un drum închis circulației auto.

„Salvatorii nu umblă cu chitanțierul după ei, să amendeze pe cineva. Au avut misiunea să îi salveze și i-au salvat. Și mă bucur că niciun cetățean (…) nu a avut de suferit. În consecință, instituțiile statului abilitate cu sancționrea unor încălcări ale legii să își facă treaba”, a declarat ministrul de Interne, potrivit gandul.ro.

Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate, duminică, la cabana Capra din Munţii Făgăraş, în urma unei avalanşe care s-a produs sâmbătă seară, a transmis, duminică, Poliția Argeș.

Pentru evacuarea celor 60 de turiști, între care 14 copii, au fost dislocate două șenilate de la ISU Vâlcea și ISU Olt și un UTV de la ISU Dâmbovița, anunță ISU Argeș.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes