Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Loredana a petrecut în weekend în Poiana Braşov. Cântăreaţa a întreţinut atmosfera şi a dansat pe mese

Publicat

pe

Loredana a făcut senzație la munte în acest sfârșit de săptămână. Cântăreața s-a bucurat de un show total la Poiana Brașov și, spre deliciul celor prezenți, a contribuit la întreținerea atmosferei, dansând pe mese.

Publicitate

A fost aglometație mare la munte în ultimele două zile ale săptămânii, iar pârtia din Poiana Brașov a fost poate cea mai aglometată din țară. Printre cei prezenți, Loredana s-a bucurat și ea de peisaj și de aer curat, scrie fanatik.ro.

Vedeta a distribuit în mediul online imagini care demostrează că s-a simțit de minune. Și nu a fost singura, oamenii care au văzut-o au avut și ei parte de un spectacol pe cinste.

Loredana a distribuit pe Instagram imaginii de la petrecerea pe cinste de la munte. Chiar dacă nimeni nu a ținut cont de distanțare sau de masca de protecție, oamenii s-au bucurat de show-ul făcut de cântăreață.

Publicitate

După ce a petrecut o perioadă într-o locație exotică, unde s-a bucurat de soare, artista a decis că e cazul să se bucure și de aerul curat de la munte. Însoțită de prieteni, cântăreața a petrecut zile pline de voie bună, mărturie fiind postările din mediul online.

Fanii s-au declarat încântați de prestația Loredanei și au apreciat spiritul tânăr și neobosit al acesteia, dar și vestimentația. Oamenii nu au ezitat să o complimenteze pentru culorile alese, unul dintre outfit-uri fiind predominant roz.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes