Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Locul superb aflat aproape de Braşov. Preţurile la aproape jumătate decât in statiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

 

Aceste localități mai puțin populare sunt o alternativă excelentă pentru iubitorii de natură care caută să evadeze din aglomerația stațiunilor populare din Valea Prahovei. Cu facilități de cazare în mijlocul naturii și posibilități diverse de petrecere a timpului liber în aer liber, aceste localități oferă o experiență autentică și relaxantă pentru turiștii care își doresc o vacanță liniștită.

De la satul săsesc Sânpetru, cu posibilitatea practicării planorismului la Aeroclubul Iosif Şilimon, la impresionanta biserică fortificată din Hărman și frumoasele peisaje din Bod, aceste localități ascunse oferă oportunități unice de explorare și relaxare.

Cazări de la pensiuni tradiționale la hoteluri de lux, facilitățile de cazare din aceste localități sunt apreciate de către turiști, iar prețurile accesibile îi fac atrăgătoare pentru cei care caută o escapadă de weekend sau o vacanță mai lungă în mijlocul naturii.

„Orasul vechi, cu strazi inguste si pline de istorie, cu case vechi si arhitectura impresionanta, cu piatete pline de viata si restaurante cu mancare traditionala delicioasa. Oamenii locului sunt primitori si iti vor povesti cu drag despre istoria locului. O atmosfera unica, care te va cucerii de la prima vizita.”

Publicitate

Dacă sunteți în căutarea unei alternative mai puțin aglomerate și mai autentice pentru următoarea voastră vacanță în țară, aceste localități ar putea fi opțiunea perfectă pentru a vă relaxa și a vă bucura de frumusețile naturii din jurul Brașovului și Sfântu Gheorghe.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes