Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Locatari noi la Grădina Zoologică din Braşov

Publicat

pe

Administraţia Grădinii Zoologice Braşov a anunţat faptul că „săptămâna trecută a sosit cel de-al doilea exemplar de panda roșu, un mascul în vârstă de un an, precum și o femelă de zebră Grant, în vârstă de doi ani”.

Zebra este primul exemplar din istoria Grădinii Zoologice Brașov, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să mai fie adus încă cel puțin un exemplar, iar masculul de panda roșu formează alături de Peggy prima pereche de panda roșu din România.

Cele două animale au venit de la Grădina Zoologică Zagreb și, după perioada obligatorie de carantină de 30 de zile, vor putea fi văzute de către vizitatori.

Până atunci, vizitatorii pot vedea celelalte animale din colecția Zoo Braşov, aproximativ 400 de exemplare din 113 specii. Programul de vizitare al grădinii zoologice este zilnic între orele 09:00 și 20:00 (ultimele bilete se pun în vânzare la ora 19:15). Prețul biletelor este de 20 de lei pentru adulți, respectiv 10 lei pentru copii.

Publicitate

„Menționăm că măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 sunt în continuare în vigoare și că Planetariul, Autobuzul virtual, Casa maimuțelor și Clădirea tropicală (reptile și pești exotici) sunt în continuare închise pentru vizitatori”, se mai specifică în comunicatul Zoo Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes