Connect with us
Publicitate

Social

LISTĂ / Masca rămâne obligatorie în mai multe zone din Brașov, Bran și Râșnov

Publicitate

Publicat

pe

Autoritățile locale din Brașov au stabilit ca purtarea măștii să rămână în continuare obligatorie în mai multe zone turistice aglomerate din județ, precum Piaţa Sfatului din municipiul de reședință sau aleea care duce spre Castelul Bran, potrivit news.ro.

Publicitate

Potrivit documentului adoptat în ședința Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, masca sanitară va trebui purtată în continuare în municipiul Braşov, în zone care includ Strada Republicii, Piaţa Sfatului, Strada Apollonia Hirscher, Strada Mureşenilor, Strada Michael Weiss, Piaţa George Enescu şi Grădina Zoologică, în zona caselor de marcat.

Totodată, la Râşnov, rămâne obligatorie purtarea măştii în parcarea Valea Cetăţii, DN 1E Râşnov-Poiana Braşov, în timp ce la Bran, zonele în care se va purta masca sunt Piaţa I.G. Stoian – aleea de acces la Castelul Bran şi, doar miercurea, piaţa Târgului Bran.

De asemenea, purtarea măştii va fi obligatorie şi în zona parcării din comuna Vama Buzăului, rezervaţia Valea Zimbrilor.

Publicitate

Din 15 mai, masca nu mai este obligatorie la nivel național în spațiile deschise neaglomerate. Excepție fac târgurile, piețele sau stațiile mijloacelor de transport în comun.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes