Connect with us
Publicitate

Economic

Lidl deschide un nou magazin la Săcele

Publicat

pe

Lidl anunță inaugurarea unui nou magazin în Săcele joi, pe data de 30 septembrie. Acesta este situat pe Strada Câmpului, Nr. 97 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice. Investiția în magazinul de la Săcele se ridică la aproximativ 2 milioane de euro.

În urma inaugurării magazinului din Săcele au fost create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Noile unități dispun de o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp și de aproximativ câte 130 de locuri de parcare fiecare.

Magazinul dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Publicitate

Orarul de funcționare pentru toate cele trei unități va fi între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 20:00.

Noul magazin Lidl din Săcele dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Accesul principal în/din drumul național DN1A (str. Câmpului) se realizează din intersecția giratorie prin aleea principală cu lățimea parții carosabile de 6 m, numai pentru intrare, iar ieșirea de la magazinul LIDL se realizează prin str. Agronomiei, numai pentru relații de dreapta, relația de stânga fiind posibilă a se efectua în girație.

Accesul secundar necesar pentru aprovizionare se realizează tot prin strada Agronomiei, strada existentă se va moderniza, aceasta fiind racordată la drumul național prin racordare circulară cu raze de 12 m, numai pentru relația de dreapta.

Lidl este parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm (Germania), fiind una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa.

Cât câștigă un angajat Lidl

Începând cu 1 martie 2021, cel mai mic venit brut câștigat de un vânzător la Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut, adică aproximativ 2.700 lei net.

În anul financiar 2021, cel mai mic venit mediu lunar realizat de un vânzător la Lidl România va fi de 4.400 de lei brut (aproximativ 2.700 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri. Un vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va câștiga un venit mediu lunar de cel puțin 5.100 de lei brut.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care mai bine de 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 300 de magazine și 5 centre logistice.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes