Connect with us
Publicitate

Economic

Lidl deschide un nou magazin în Brașov și creează 25 de locuri de muncă. Vezi unde

Publicat

pe

Lidl deschide un nou magazin în orașul Brașov, pe 15 octombrie, situat pe Bulevardul Griviței. Odată cu deschiderea noului magazin, Lidl va crea 25 de locuri de muncă.

Publicitate

Magazinul Lidl din Brașov are o suprafață de vânzare de 1.300 m² și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Programul magazinului

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Publicitate

Noul magazin Lidl dispune de soluții și tehnologii moderne: sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Recomandări pentru limitarea COVID-19

Pentru a menține siguranța cumpărătorilor, Lidl recomandă plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Ionescu, Lidl: Suntem singurii din România cu 3 clădiri certificate…

Clienții care stau la coadă sunt rugați să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, iar în noul magazin din Brașov se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

Publicitate

În același timp, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise 270 de magazine și 5 centre logistice.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Boros Tanasa Elena

  19 ianuarie, 2021 at 10:31 am

  Bună ziua
  Doresc să mă angajez și eu la LIDL.
  Locuiesc în Brașov str. Zizinului 79
  Cum să procedez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes