Connect with us
Publicitate

Economic

Licitația pentru proiectare a autostrăzii A13 Brașov-Bacău va fi reluată. Firma care câştigase a realizat doar 15% din studiul de fezabilitate

Publicat

pe

Publicitate

În doi ani, firma care a câștigat licitația pentru proiectarea autostrăzii A13 Brașov-Bacău a reușit să facă doar 15% din studiul de fezabilitate. Contractul a fost reziliat de Ministerul Transporturilor, iar licitația pentru proiectare va fi reluată.

Ministerul Transporturilor va scoate din nou la licitaţie contractul de proiectare pentru autostrada A 13 Braşov-Bacău. În septembrie, a fost reziliat contractul cu asocierea de firme Search Corporation – Primacons Group care, în doi ani, realizase doar 15% din studiul de fezabilitate.

„Am reuşit să reziliem contractul cu firma Search, care nu îşi mai dorea realizarea acestui proiect şi cel mai probabil săptămâna viitoare vom scoate din nou la licitaţie diferenţa de documentaţie pentru realizarea acestui proiect.

Rugămintea mea către cei de la Compania de Drumuri a fost să folosească experienţa câştigată în aceşti ani pentru a scoate la licitaţie o documentaţie matură, cu un preţ corect.

Publicitate

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a trimis echipa de geodezi pe teren şi acum au date mult mai exacte în ceea ce priveşte necesarul de foraje, principala problemă ridicată de Search în dorinţa lor de a rezilia acest contract şi suntem optimişti că A 13 va intra pe un făgaş bun şi ireversibil”, a declarat Gabriel Bunduc, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, relatează de RRA.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes