Connect with us
Publicitate

Fapt divers

„Let’s Do It, Romania!” organizează ziua de curăţenie naţională. Judeţul Braşov se alătură şi el

Publicat

pe

Publicitate

‘Let’s Do It, Romania!’ organizează pe 17 septembrie o nouă zi de curăţenie naţională.

Voluntarii sunt aşteptaţi să strângă deşeurile din natură şi să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune, precizează organizatorii. Sunt așteptați să se alăture acestui demers voluntari din 34 de judeţe între care se numără și Brașovul.

La acţiunile şi proiectele asociaţiei ‘Let’s Do It, Romania!’ au participat din 2010 și până în prezent peste două milioane de voluntari care au ajutat la curăţarea deşeurilor din arealele naturale, transmite radiomures.ro.

‘”Este o bucurie să ne reîntâlnim cu voluntarii cu ocazia Zilei de Curăţenie Naţională şi să sărbătorim alături de 190 de ţări din lume puterea lui împreună. Ne dorim cu toţii să trăim într-o ţară mai curată, cu ape, munţi, plaje şi câmpii fără deşeuri şi le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi în misiunea noastră. Ne vedem pe 17 septembrie. Let’s Do It!„, a declarat cofondatorul ‘Let’s Do It, Romania!’ Anamaria Hâncu.

Publicitate

La această campanie de curăţenie sunt parteneri: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerul Educaţiei, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva.

În acest an, Asociaţia ‘Let’s Do It, Romania!’ a sprijinit echipa ‘Let’s Do It, Ucraina!’ cu patru transporturi de 25 de tone cu alimente neperisabile, echipamente de comunicaţii, medicamente, corturi şi mâncare pentru animale, haine călduroase, saci de dormit care au fost direcţionate către cetăţenii ucrain

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes