Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Lecție de viață primită chiar de la o pisică abandonată. Ce s-a întâmplat cu stăpâna care a aruncat-o în stradă

Publicat

pe

Animalele de companie vin în viața oamenilor pentru a aduce un strop de fericire. Din păcate însă, de multe ori se întâmplă ca patrupezii, fie căței sau feline să fie abandonate la margine la drumului, atunci când stăpânii nu îi mai pot crește sau când nu și-i mai doresc, relatează B1.ro.

Este și cazul unei feline din județul Suceava, care a fost abandonată la ieșirea din comuna Bunești, într-un sac. Norocul animalului a fost că cineva a văzut fapta și a recuperat-o, ulterior sesizând organele legii și o asociație pentru protecția animalelor.

După ce polițiștii au ajuns la fața locului și au analizat imaginile cu autoturismul, au identificat numărul, iar a doua zi a fost chemată la secție proprietara, care a primit o amendă de 3.000 de lei, fiind, după cum i-a spus și polițistul, „prea puțin pentru un suflet”. Întreagă povestea a fost relatată pe pagina de Facebook a MAI:

„În acea după-amiază, președinta Asociației de Protecție a animalelor „Casa lui Patrocle”, din Suceava, a sunat la poliție.

Publicitate

– Bună ziua! Eu mă îndrept spre ieșirea din comuna Bunești. Mă așteaptă acolo o prietenă care a văzut cum, dintr-o mașină, a fost aruncat un sac în care  este un pisoi. A făcut poze la mașina respectivă. Se vede foarte bine numărul de înmatriculare.

– Pisoiul este bine?

– Da, da! Este la ea. Îl vom lua noi, la Asociație.

– Ne vedem acolo. Vom ajunge și noi imediat.

Ajunși la fața locului, polițiștii au luat pozele cu mașina implicată și s-au asigurat că pisoiul va fi în grija celor care se ocupă de protecția animalelor.

A doua zi, la sediul poliției, a fost invitată cea care era deținătoarea autoturismului.

– Știți de ce v-am chemat?

– Nu, domnule polițist.

– Ieri, din autoturismul dumneavoastră, ați aruncat un sac în care se afla o pisică.

– Da, la ieșirea din comuna Bunești. Este pisica mea și nu vreau să o mai țin.

– Doamnă, dar puteați să o donați unei asociații de protecție a animalelor, nu să o aruncați pe un câmp! Atunci când aveți un animal, aveți și obligații față de el. Pentru gestul dumneavoastră veți fi amendată cu 3.000 de lei.

– Dar nu e prea mult pentru o pisică?

– Este prea puțin, doamnă, pentru un suflet!”, scrie pe contul oficial de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa b1.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes