Connect with us

Economic

Leasing Automobile, unul dintre cei mai renumiți dealeri de mașini rulate din țară, acum și în Brașov

Publicat

pe

Brașovenii care doresc să-și cumpere o mașină au acum motive de bucurie: după Galați, Arad, Cluj, București, Craiova și Iași, unul dintre cei mai mari distribuitori de automobile rulate din România a ajuns și la Brașov!

Într-o piață dominată de vânzători de ocazie de multe ori incorecți, Leasing Automobile le promite clienților interesați de achiziția unui autovehicul la mâna a doua nu doar calitate garantată printr-o paletă largă de avantaje, dar și o oferta corectă, adaptată nevoilor și posibilităților fiecărui client în parte.

Cu peste 300 de vehicule (atât autoturisme, cât și autoutilitare) aflate în showroom-uri și disponibile cu livrare imediată, dar și alte câteva zeci în stocul din Germania, Leasing Automobile rămâne un deschizător de drumuri în acest domeniu. Ei sunt, de altfel, cei care au oferit în premieră pe piața din România o paletă largă de avantaje pentru clienți:

  • soluții de finanțare prin intermediul unor parteneriate avantajoase cu bănci și firme de leasing; 
  • transport gratuit pentru vizionare în showroom și livrare gratuită; 
  • garanție standard sau extinsă; 
  • revizie gratuită la livrare; 
  • kilometraj certificat; 
  • certificat de bună funcționare; 
  • asistență rutieră 24/ 7 pentru un an de zile.

După mai bine de 7 ani de activitate într-o continuă evoluție și dezvoltare, dar și mii de mașini comercializate atât în România, cât și Spania și Germania, lanțul internațional Leasing Automobile a devenit un etalon în piață. Mărturie în acest sens stau și indicatorii financiari ai societății – peste 23 de milioane de euro cifră de afaceri în 2020 și peste 50 de angajați în toată țara.

Compania a ajuns la acest nivel nu doar datorită investițiilor majore și permanente în dezvoltarea rețelei naționale de showroom-uri și a echipei, dar și prin serviciile de calitate oferite clienților, gândite astfel încât să răspundă cât mai multor nevoi din piață. Parteneriatele solide dezvoltate cu instituții bancare și financiare, colaborările cu o rețea extinsă de unități service profesionale, propriul parc auto specializat în transport vehicule, departamentele specializate de inspecție auto și servicii post-vânzare au venit, astfel, ca o urmare firească a aplecării asupra nevoilor punctuale ale fiecărui client care a trecut pragul companiei.

Drumul nu a fost ușor și încă mai avem de învățat și de îmbunătățit dar, împreună cu colaboratorii și clienții noștri, avem obiectivul să ridicăm ștacheta, să rămânem lideri de piață și să oferim maximul de satisfacție clienților noștri”, a declarat Gigi Bracaci, managerul general al companiei.

Stocul Leasing Automobile poate fi consultat oricând pe site-ul firmei, https://leasingautomobile.ro/, iar vehiculele pot fi văzute în showroom-ul de pe Calea București 246. La întrebări vă poate răspunde oricând un agent la numărul de telefon 0741.41.44.55.

(P)

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes