Connect with us
Publicitate

Social

Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, vine la Brașov în a doua zi de Paște

Publicat

pe

Luni 3 mai, a doua zi de Sfintele Paști, la Biserica Sf. Treime Tocile, din cartierul Schei, Brașov, începând cu ora 9, va avea loc Sfânta Liturghie Arhierească, cu participarea Înalt Prea Sfințitului părinte doctor Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, împreună cu preoți consilieri ai Patriarhiei Române și Juni din Schei Brașov.

În 2016, ÎPS Streza a pornit o mini criză locală în Sibiu după ce jurnaliștii de la „Ora De Sibiu” au publicat imagini cu „Mercedesul Mitropoliei”

Streza a intrat în atenția publică în 2016, când a început să se afișeze cu o limuzină Mercedes E350 4matic, cotată la minimum 63.000 de euro. Streza l-a blestemat atunci pe ziaristul care a făcut dezvăluirile.

„Nu am de ce să nu mă folosesc de un bun pe care l-am luat cinstit, și încă mai am de plată la el, pentru că cineva a vrut să câștige niște bani cu fotografia respectivă”, a spus Laurențiu Streza într-un interviu pentru publicația sibiană „Turnul Sfatului”.

Publicitate

„Să-i dea Dumnezeu atâția bani câți o câștigat… să-i înmulțească numai banii ăia cât o câștigat”, a adaugat mitropolitul despre cel care a publicat fotografia cu masina sa de lux, un Mercedes E350 4matic.

„În fine, dacă persoană respectivă apare în fața mea, și-i pare rău de treaba aceasta, îl iert și public. Toți greșim, dar a greși e omenește, a persevera e diabolic”, a mai spus mitropolitul.

Tot Streza i-a dat binecuvântarea lui Becali pentru cărțile scrise de acesta în penitenciar, cărți care i-au adus reducerea pedepsei și eliberarea mai rapidă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes