Connect with us
Publicitate

Sport

Laurenţiu Lică, eroul zilei la Braşov! Anul trecut, pe vremea asta, era jucător. Acum este antrenorul campioanei României la volei: „E ceva de necrezut, de neimaginat”

Publicat

pe

Publicitate

Anul trecut, pe vremea asta, Laurențiu Lică încă era jucător și activa la SCMU Craiova, cu care a câștigat medalia de bronz și Cupa României.

Anul acesta ridică un alt trofeu, cel de campion al României din postura de antrenor debutant. Și nu oricum, ci după un duel senzațional cu bunul său prieten, finul său, Sergiu Stancu, cel care, să ne reamintim, a cucerit primul titlu de campion ca antrenor acum 7 ani, cu Lică în teren, la Tricolorul Ploiești! Un antrenor gălățean pe banca tehnică a Coronei, împotriva unui antrenor brașovean pe banca tehnică a Arcadei.
Laurențiu Lică, continuă să scrie file în legenda voleiului românesc, acum din postura de antrenor.

Presa din volei scrie că Lică este antrenorul debutant care a construit o echipă după chipul și asemănarea sa – bătăioasă, care nu renunță la nici o minge, niciodată. Laurențiu a demonstrat că dacă aplici și ca tehnician aceleași principii pe care le-ai avut ca jucător: muncă, seriozitate și spirit de echipă, succesul nu are cum să nu vină. Și a venit!

Am plecat la drum cu 50-60 de suporteri care veneau la meciurile noastre. Mai familii, cunoscuți. Și am ajuns să jucăm meciul pentru titlu cu o sală arhiplină. Vă spun sincer, când am intrat în sală, la ultimul meci, și am văzut vacarmul, mi-am spus că nu avem cum să pierdem un astfel de joc„, a declarat Laurențiu în urma finalei, potrivit welovesport.ro.

Publicitate

O sală arhiplină care a împins echipa de la spate tot meciul prin atmosfera incendiară.

„Dați-mi câteva zile să pot să mă dezmeticesc. Nu am crezut niciodată. Dedic titlul soției mele, fetiței, sentimentul este unul deosebit”, a mai spus Lică.

„Să fim realiști, noi am sărit o etapă în acest drum. Încă nu știm să mergem în volei și acum suntem campioni! Sper să reușim să facem o echipă și mai competitivă anul viitor.`We are the champions` cântă pentru noi? E ceva de necrezut, de neimaginat. Mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit, clubul care ne-a asigurat stabilitate”, a completat Laurențiu Lică.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes