Connect with us
Publicitate

Social

Lasă canapeaua jos! De ce să alegi cu încredere serviciile de mutări

Publicitate

Publicat

pe

Dacă vrei să te muți sau trebuie să te muți, să știi că nu este obligatoriu să îți cari tu mobila și să o distrugi în acest mod. Sunt oferite servicii de mutări prin care ți se ia de pe umeri tot acest chin și prin care mobila ta rămâne intactă. Apelează cu încredere la ele.

Publicitate

Servicii de mutări bazate pe 3 lucruri

Serviciile de mutări au prins amploare în ultimii ani fiindcă firmele care se ocupă cu asta s-au profesionalizat și fiindcă lumea s-a învățat să se mute cu ajutoare specializate. Pur și simplu nu mai merită să te complici atât de mult atunci când te muți, indiferent de motiv și indiferent unde sau de unde.

Mai ales dacă deții multă mobilă, dacă este mobilă nouă, scumpă, cu elemente vitrate sau mobilier din lemn masiv, și dacă noua locuință este departe sau mai greu accesibilă, merită să apelezi la servicii de mutări mobilă. O firmă specializată are tot ce este necesar pentru a face o lucrare bună și rapidă, fără riscuri sau complicații, și anume:

Publicitate
  • Are un specialist în logistică, așadar o persoană care discută cu tine și care stabilește necesarul de resurse și strategia pentru ca în numai câteva ore toată mobila ta, inclusiv lucrurile din ea, să fie mutate și așezate pe poziție.
  • Are băieți vânjoși, bine instruiți și foarte atenți, care posedă chingi și tehici de manipulare a mobilei și electrocasnicelor și care lasă curat în urma lor deși folosesc folie stretch, folie cu bule, cartoane, cutii și alte materiale de protecție.
  • Are mașini de transport cu diferite capacități, pentru ca tot mobilierul să fie mutat într-un singur drum. Dacă mobilierul e voluminos, foarte greu, precum mobila dintr-un sediu de firmă, vor fi folosite două autospeciale deodată.

Servicii mutări mobilă. Cazul Brașovului

În ultimii ani se observă un fenomen migrațional intern: nu doar locuitorii județului Brașov aleg să se mute în municipiul Brașov, ci și locuitorii din județul Prahova, implicit cei din municipiul Ploiești, și chiar locuitorii din București. Mulți dintre aceștia au beneficiat deja de unele servicii de mutări.

Unele persoane aleg să se mute în Brașov pentru oportunitățile profesionale din domeniul industrial și cel al serviciilor sau din sfera de preocupări IT. Alte persoane, spre exemplu ploieștenii, aleg Brașovul în detrimentul Bucureștiului pentru a locui într-un oraș cu mentalitate diferită de cea muntenească, și pentru a găsi verdele și aerul mai proaspăt care în Ploiești și București sunt mai puțin întâlnite.

Bucureștenii sunt primii care apelează la servicii de mutări, ei fiind obișnuiți să apeleze la profesioniști pentru orice activitate mai importantă. Sunt cei care apelează la acele servicii mutări mobilă oferite de SprintMove și se mută relaxați în Brașov cu încrederea că vor începe o viață nouă, împreună cu familia.

Mutarea nu trebuie să fie un coșmar și să implice zile întregi, un concediu întreg sau un chin fizic și un stres insurmontabil. Dacă pentru repararea mașinii poți apela la o firmă auto, dacă pentru renovare poți apela la o firmă de construcții, pentru mutare poți apela cu încredere la o firmă de transport, care prestează inclusiv servicii de mutări.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes