Connect with us
Publicitate

Administrație

Laborator de radiologie şi imagistică nou la spitalul din Săcele. Investiţie de aproape 11 milioane de lei

Publicat

pe

Spitalul Municipal Săcele a făcut investiţii în valoare de aproape 11 milioane de lei. În cadrul proiectului s-a amenajat spațiul parterului Corpului B al spitalului pentru un laborator de radiologie şi imagistică medicală dotat cu aparat digital de radiologie (grafie și scopie), aparat mobil digital de radiologie pentru pacienții imobilizați, ecograf performant pentru investigații non-invazive. Aceste echipamente de radiologie și imagistică medicală vor deveni operaționale începând cu data de 4 aprilie.

De asemenea, au fost achiziționate echipamente şi aparatura de laborator medical analize umane în suma de 2.831.719,18. lei, iar pentru Cabinetul de Otorinolaringologie au fost achiziţionate echipamente moderne pentru investigaţii de rinoscopie în valoare de 198.211 lei.

Tot în cadrul acestui proiect, s-au recuperat valorile pentru investițiile și materiale sanitare pentru perioada 2020-2021 în sumă de 1.701.399,16 lei .

La această oră, Spitalul Municipal Săcele se află în curs de a achiziționa și un computer tomograf cu sistem PACS de stocare a informațiilor imagistice.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes