Connect with us
Publicitate

Util

La ce oră se aprind luminiţele de Crăciun, joi, în Braşov. Anunţul oficial

Publicat

pe

Mai sunt trei zile! până începe târgul de Crăciun la Braşov. Pe data de 30 noiembrie se aprind luminițele în centrul orașului, iar primarul Brașovului a făcut astăzi anunțul, iluminatul festiv va avea loc la ora 17.30. 

Publicitate

„Vă invit pe toți joi, 30 noiembrie, la 17.30, în Piața Sfatului să aprindem împreună bradul și iluminatul de sărbători. Tot atunci, deschidem oficial Târgul de Crăciun.

Haideți să ne bucurăm de luminițele de Crăciun, nu de cele ale mașinilor. Folosiți mijloacele de transport în comun! Mureșenilor va fi închisă traficului auto. Suplimentăm numărul mijloacelor de transport în comun. Vor fi mai multe autobuze care vor circula între cartierele orașului și Livada Poștei.„, a scsi Allen Coliban pe pagina de Facebook.

Târgul de Crăciun va avea 50 de căsuţe în acest an. Pentru a asigura un acces facil la căsuțele din cadrul târgului și o vizibilitate cât mai mare pentru toți comercianții, târgul din acest an a fost gândit pe zone:

Publicitate
  • zona pentru producătorii din sfera de produse alimentare și agro-alimentare, cu 13 căsuțe;
  • zona cu produse meșteșugărești și artizanale, care va avea 17 căsuțe;
  • zona cu produse alimentare preparate la fața locului: 12 căsuțe;
  • zona pentru comercianții de produse alimentare și nealimentare, cu 8 căsuțe.

De asemenea, în Piața Sf. Ioan, unde va fi și patinoarul, vor fi amplasate 5 rulote food-truck.

La categoria de produse alimentare ambalate, brașovenii și turiștii vor putea achiziționa: produse de carmangerie specifice acestui sezon – caltaboși, cârnați, jambon, ciolan, dar și pastramă, turtă dulce, cozonac, kurtos-kalacs sau ciocolată de casă.

Meșteșugarii și artizanii le vor oferi: decorațiuni din rășină, ornamente și decorațiuni de Crăciun, șosete și căciuli de lână împletită, ceramică decorativă de Crăciun; căciuli, mănuși și papuci de blană; decorațiuni și haine din lână împâslită.

De asemenea, vizitatorii târgului vor putea gusta langoș, jumări, cârnați, sarmale, piftie, iahnie cu fasole, coaste în untură, pastă de jumări și untură pe pâine, cârnați cu fasole și murături, iahnie de fasole cu ciolan, cârnat în pită, varză călită cu cârnați, dar și pălincă, vin fiert, țuică fiartă și siropuri naturale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes