Connect with us
Publicitate

Util

La Brașov, încet-încet, viața revine la normal. Două târguri vor fi organizate în săptămânile următoare, la poalele Tâmpei

Publicat

pe

Brașovul se străduiește să revină la viața de dinainte de pandemie. Astfel, în următoarele două weekend-uri revin și târgurile la poalele Tâmpei, anunță Radio România Brașov FM (99,3 FM).

De Rusalii, brașovenii și turiștii sunt așteptați timp de 4 zile la Lacul din cartierul Noua cu muzică, mâncare și produse tradiționale in cadrul evenimentului “Bucurie cu gust, de Rusalii”.

„Va fi un mic parc de distracții, artizani, producători locali și nu numai. Va fi o terasă cu produse la grătar, tot așa, artizanale”, a spus Alina Samoilă, organizator.

Și în weekend-ul 25 – 27 iunie, brasovenii vor avea parte de un eveniment asemănător. De această data, în inima Brașovului, pe Aleea Parcului Nicolae Titulescu. “Bucuria vine din lucuri simple” este târgul care va reuni mai mulți artizani talentați.

Publicitate

“Vor fi 20 de pavilioane cu artiști brașoveni și nu numai, cu îmbrăcăminte, bijuterii, decorațiuni cadouri pentru copii si jucării” a adăugat Alina Samoilă.

Organizatorul a specificat și faptul că își dorește să aducă la Brașov târguri pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes