Connect with us
Publicitate

Administrație

Klaus Iohannis a semnat revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Decizia privind eliberarea Andreei Moldovan din funcție, publicată în Monitorul Oficial

Publicitate

Publicat

pe

Decizia președintelui Klaus Iohannis vine la aproximativ două ore după ce premierul Florin Cîțu i-a trimis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu.

Publicitate

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sănătății”, se arată în comunicatul remis de Administrația Prezidențială.

Premierul Florin Cîțu a decis miercuri dimineață revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății și demiterea Secretarului de Stat Andreea Moldovan, după ce marți seară au fost publicate în Monitorul Oficial noi reguli privind carantinarea, despre care surse guvernamentale au declarat pentru Libertatea că „procedural, nu a fost în regulă cum a acționat Ministerul Sănătății”.

Eliberarea Andreei Moldovan din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes