Connect with us
Publicitate

Sport

Kids Tâmpa a debutat în Liga a 3-a

Publicat

pe

echipa de fotbal Kids Tâmpa a debutat ieri în campionatul ligii a 3-a de fotbal. Din nefericirea fotbaliştii braşoveni au păşit cu stângul, şi au pierdut deplasarea de la Sfântu Gheorghe, disputată în compania celor de la Sepsi OSK II. Scorul final a fost 2-0 pentru covăsneni, care au reuşit să înscrie golurile în repriza a 2-a a meciului.

Publicitate

Sepsi OSK II – Kids Tâmpa 2-0

Au marcat Istvan Fulop (53) și Berde (70).

Kids Tâmpa: Câșlariu – Sburlea, Mihăilă, Enache, Marin (75 Ionescu), Tutu (90 Mitrica), Crihan (83 Dani), Dumitraș (83 Gavralov) , Andries, Zota, Kerekeș (75 Mureșan).

Publicitate

„Am aliniat o echipă cu o medie de vârstă de sub 18 ani. S-a văzut lipsa de experiență, am luat ambele goluri pe greșeli personale. În prima repriză jocul a fost echilibrat și chiar am fi putut marca. Apoi ne-a costat lipsa de prospețime, dar sperăm să avem o evoluție mai bună de acum înainte. Au făcut diferența jucătorii lor de la prima echipă. Dar noi jucăm cu copii, am avut un fundaș central de 16 ani (Mihăilă), căruia îi prevăd un viitor frumos în fotbal. Per total, suntem mulțumiți de acest prim joc”., a declarat la finalul meciului Nicu Văduva, antrenorul celor de la Kids Tâmpa.

„A fost prima experiență la Liga a 3-a, cred că s-au văzut emoțiile. Ne-am întrat ușor, ușor în joc, dar diferența au făcut-o experiența și valoarea jucătorilor pe care ei i-au avut de la prima echipă. Vom da în continuare șansă să debuteze la seniori tuturor tinerilor noștri jucători, acesta este principalul nostru obiectiv. Sperăm ca etapa următoare, chiar dacă vom întâlni tot o echipă experimentatâ să vină și primele puncte.”, a completat Ciprian Anghel, celălalt antrenor al echipei.

Sepsi II a avut între titulari cinci jucători de la prima echipă (I. Fulop, Gal Andrezly, Csiszer, Vlad Mitrea și Andres Dumitrescu), iar în repriza a doua a întrat și veteranul Robert Ilyeș.

Vineri (18 septembrie), de la ora 17.00,, pe ICIM, ACS Kids Tâmpa – Olimpic Cetate Râșnov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes