Connect with us
Publicitate

Administrație

Kaufland deschide mâine un nou magazin în Râșnov: 70 noi locuri de muncă, o stație de încărcare a mașinilor electrice și reduceri de 35% la produse de igienă pentru cei care reciclează

Publicat

pe

Kaufland, compania cu o rețea națională de 161 de hipermarketuri, anunță deschiderea unui nou magazin în orașul Râșnov, județul Brașov. Această investiție aduce 70 de noi locuri de muncă în oraș.

Noul magazin, situat pe Șoseaua Branului, nr. 99, are o suprafață totală de 5.150 m2, din care aproximativ 3.000 m2 sunt alocate spațiului de vânzare. Magazinul dispune de 270 de locuri de parcare, din care 8 pentru persoanele cu dizabilități, 7 pentru părinți și locuri cu acces la stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție și raste pentru biciclete.

Magazinul va fi deschis între orele 07:30 – 21:30, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 – 19:30 duminica. Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția clienților un număr de 11 case de marcat, din care 4 express, de tip self check-out.

Noul magazin Kaufland din Râșnov oferă clienților un raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În plus, la punctul Grill din exterior, clienții pot alege dintr-o varietate de mâncăruri gustoase, gata preparate.

Publicitate

Galeria comercială oferă clienților acces la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, o cofetărie, case de schimb valutar și un magazin cu produse pentru animale de companie. În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noul magazin Kaufland din Râșnov este prevăzut cu sisteme de reciclare, unde clienții sunt recompensați pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

  • În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes