Connect with us
Publicitate

Turism

Jurnaliști și influenceri vor promova proiectul „Brașov – destinație de vacanță pentru o săptămână”. Consiliul Județean vrea să aloce aproape 20.000 de lei pentru un infotrip

Publicat

pe

Publicitate

Brașovul atrage sute de mii de turiști anual, însă puțini sunt cei care rămân în zonă mai mult de câteva zile. Autoritățile vor să schimbe acest obicei al vizitatorilor și să transforme județul într-o destinație de vacanță pentru o săptămână. Asociația Națională a Agențiilor de Turism a pus la cale un proiect care are ca scop prelungirea șederii oaspeților de la un city break la un sejur de șapte zile.

Pentru ca acest proiect să devină realitate, Consiliul Județean Brașov și ANAT au încheiat un parteneriat pentru organizarea unui infotrip în perioada 5-12 mai 2022. Autoritățile vor aloca 19.500 de lei pentru asigurarea hranei celor care vor participa la evenimentul de promovare al județului.

„Participanții vor proveni din rândul influencerilor, asociațiilor de turism, mediul privat, mass media, instituții ale statului. Se vor acoperi cheltuielile de masă pentru un număr de maxim 52 de persoane, pe parcursul a 5 zile, la o valoare maximă de 75 de lei/persoană/zi. Comunicarea se va face cu mass-media de top și quality, atât centrală cât și locală, prin intermediul comunicatelor de persă, a activărilor și al interviurilor programate”, spun reprezentanții ANAT.

În cadrul evenimentului „Brașov – destinație de vacanță pentru o săptămână” va fi promovat turismul montan, urban, rural, circuitele culturale, turismul activ în natură, turismul de aventură, dar și cel religios și de pelerinaje.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes