Connect with us
Publicitate

Sport

Cum s-a desfășurat primul antrenament al junioarelor Coronei după pauza forţată

Publicat

pe

Handbalitele de la Corona Braşov au efectuat astăzi primele antrenamente după pauza forţată de pandemia de coronavirus. Junioarele I s-au pregătit în aer liber, pe Stadionul „Metrom”, în timp de junioarele II au efectuat antrenamentul la Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi”, din cauza ploii. Antrenamentele s-au desfăşurat în condiţii de siguranţă, conform măsurilor impuse de auotrităţi..

Publicitate

„Mi-a fost dor de fete şi cred că şi lor le-a fost dor de mine. Am fete extraordinare şi sunt bucuroasă că pot lucra cu ele. A fost o revedere emoţionantă, ne bucurăm că putem lucra din nou împreună. Am făcut un antrenament uşor. Chiar dacă ele au lucrat acasă, trebuie să facem treptat reintrarea în efort. Altfel, riscăm accidentări”, a declarat antrenoarea junioarelor I, Simona Gogârlă.

Despre eventualitatea continuării sezonului cu turneul final, Gogârlă a comentat: „Se spune că va fi un turneu final, dar nu ştim nimic concret. Pentru noi, prioritară este echipa de Divizia A. Vrem să facem o formaţie competitivă şi să atacăm promovarea. Nu mai este nici o motivaţie, să faci turneul spre finalul lunii august. Nu e normal, mai bine pregătim sezonul viitor. Totuşi, dacă se va decide să se organizeze, vom merge şi le vom arăta de ce suntem în stare. Oricum, importantă este sănătatea sportivilor”.

„Ne bucurăm tare mult că ne putem relua activitatea. Noi suntem o familie şi ne-a lipsit din toate punctele de vedere, sportiv, social. Din punct de vedere sportiv, noi suntem pe primul loc. Aşteptăm în continuare decizia Federaţiei Române de Handbal în legătură cu turneul final. Este greu de spus dacă ne dorim sau nu să se ţină turneul final.

Publicitate

Fetele vin după trei luni în care au lucrat doar acasă. Nu se poate compara cu antrenamentul obişnuit. Pentru a reveni la o formă sportivă bună avem nevoie de timp. Ne vom alinia însă la decizia federaţiei. Dacă trebuie să jucăm, o vom face. Dacă nu, ne vom pregăti pentru ceea ce va urma. Tot ce contează însă este sănătatea fetelor”, a menţionat antrenoarea junioarelor II, Mihaela Seifer Ciobotaru.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes