Connect with us
Publicitate

Social

Jumătate dintre firmele controlate de polițiștii locali din Brașov nu aveau autorizație de funcționare. Agenții au dat amenzi de peste 12.000 de lei

Publicat

pe

Controalele făcute de polițiștii locali din Brașov la firmele din oraș scot la iveală o situație cel puțin bizară. Aproape 50% dintre firmele controlate în ultimele săptămâni nu aveau autorizație de funcționare.

70 de restaurante, baruri, cafenele, cofetării, fast food-uri sau pizzerii au fost verificate de polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Activități Comerciale, iar 32 de agenți economici au primit amenzi în valoare totală de 12.600 de lei din cauza lipsei autorizației de funcționare.

„Poliția Locală le comunică agenților economici că după înregistrarea la Oficiul Registrului Comerțului și după obținerea certificatului de înregistrare conținând codul unic de înregistrare sau, după caz, la data eliberării certificatului de înscriere de mențiuni sau înainte de începerea unei activități care necesită autorizare, societatea comercială are obligația de a obține autorizație/acord de funcționare”, anunță oficialii Poliției Locale Brașov.

Astfel de controale vor continua în perioada următoare și la alte firme din oraș, spun polițiștii locali.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes