Connect with us
Publicitate

Eveniment

Judecătorii au amânat de șase ori să dea sentința în cazul chirurgului braşovean Sorin Baloș, prins în flagrant când primea mită 8.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Judecătorii brașoveni întârzie să dea sentința în cazul medicului chirurg Sorin Baloș prins în flagrant când primea mită de la rudele unui pacient.

Banii a fost promiși pentru ca doctorul să facă o operaţie într-un un spital de stat.

Sorin Baloș a fost trimis în judecată de procurori în decembrie 2021, iar procesul pe fond s-a finalizat încă din octombrie 2022, când instanța penală a Tribunalului Brașov a rămas în pronunțare. De atunci, judecătorii au amânat de șase ori să se pronunțe în cauză, relatează ziare.com.

Ultimul termen de judecată a fost programat pe 27 ianuarie, însă judecătorii au anunțat că vor da sentința pe 31 ianuarie 2023. Este cea de-a șase amânare în acest dosar.

Publicitate

Chirurgul cardiovascular Sorin Baloş ar fi fost surprins de anchetatori luând 8.000 de lei de la rudele pacientului operat, după ce, anterior, ar mai fi primit 2.000 de lei.

Sorin Baloş este un renumit chirurg brașovean, care a participat, în martie 2021, alături de mai mulți medici, la o procedură de revascularizare a membrelor inferioare, realizată printr-o metodă extrem de rar utilizată atât la nivel naţional, cât şi la nivel mondial.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes