Connect with us
Publicitate

Cultural

Jazz, Frank Sinatra şi Fred Astaire la Rockstadt

Publicat

pe

Miercuri seară, Luiza Zan și Jazzpar Trio au adus în pași de swing atmosfera anilor 1920 la Rockstadt. Participanții s-au bucurat de două ore de jazz hibrizant, lăsându-se purtați departe de lumea  contemporană, într-un New Orleans revoluționar și în secvențe de film cu Frank Sinatra și Fred Astaire.

În introducerea evenimentului, Rockstadt o prezenta pe Liuza Zan printr-o postare pe Facebook, „Luiza Zan este una dintre cele mai proeminente figuri din jazz-ul românesc. Aceasta face parte din rândul puținilor artiști contemporani care nu au nevoie de oportunitățile nici unui oraș din lume pentru a-și câștiga și menține notorietatea. Dovada se află chiar în faptul că evenimentul pe care îl va susține mâine alături de Jazzpar Trio este sold out”.

Regulile pentru protecție împotriva infectării cu Corona Virus și pentru decurgerea fără probleme a concertului au fost transmise, de asemenea, printr-o postare pe pagina de Facebook a evenimentului: purtarea măștii obligatorie pe tot parcursul serii, accesul permis doar după măsurarea temperaturii cu termometru fără contact fizic și interzicerea modificării distanței dintre scaune și formării de grupuri chiar și pentru membrii aceleiași familii.

Feed-back-ul pozitiv a fost transmis atât pe pagina de Facebook a evenimentului de către organizatori, „Ne e bine. Ceea ce vă și dorim. Mulțumim Luiza Zan și Jazzpar Trio”, cât și pe paginile personale ale participanților.

Publicitate

Hortensia Minea

Foto: Facebook- Rockstadt

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes