Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Jandarmii din Sinaia oferă lecții gratuite de schi pentru copii contra unui like pe Facebook, Instagram sau Tiktok

Publicat

pe

Publicitate

Jandarmeria lansează campania „Ski for free pentru copii”. Monitorii de schi ai Jandarmeriei Montane oferă lecții gratuite pentru copiii care vor să învețe să schieze.

„În plin sezon al sporturilor de iarnă, Jandarmeria Română lansează campania <Ski for free pentru copii>. Monitorii de schi ai Jandarmeriei Montane oferă lecții gratuite pentru copiii care vor să învețe să schieze”, anunță pe Facebook Jandarmeria.

Copiii trebuie să aibă vârsta între 4-18 ani, iar cursurile vor fi predate la Cota 2000, Sinaia, în vacanță, în perioadele 13-16 februarie și 20-23 februarie, între orele 10.00-13.00.

„Programul va consta în predarea regulilor de bază în schi pentru grupuri de copii, timp de 3 ore, în fiecare zi a campaniei. Vom învăța prin joc și lecții distractive. Este important de știut că fiecare copil trebuie să aibă echipament de schi complet și adecvat vârstei. O altă condiție pentru participare este de a ne împrieteni dinainte de a ne cunoaște pe pârtia de schi. Cum? Simplu! Intră pe conturile de socializare ale Jandarmeriei Române (facebook, instagram, Tik Tok), tu sau părinții tăi, și dă like paginilor noastre. Astfel, vom deveni mereu prieteni și vom face echipă nu doar pe pârtie, ci și în misiunile de zi cu zi ale Jandarmeriei. Ne vedem la Cota 2000, pentru o vacanță de neuitat”, încheie Jandarmeria.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes