Connect with us
Publicitate

Eveniment

Jandarm din Brașov, acuzat că și-a lovit copilul cu bătătorul de șnițele pentru că nu și-a făcut temele. Omul legii a fost trimis în judecată, iar procesul se va desfășura la Tribunalul Militar Cluj

Publicat

pe

Publicitate

Și-a lovit băiatul, în vârstă de 9 ani, cu bătătorul de șnițele, pentru că nu și-a făcut temele, iar acum va trebui să răspundă în fața legii pentru fapta sa. Un jandarm din Brașov a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de violență în familie, iar procesul se va desfășura la Tribunalul Militar Cluj, anunță cluj24.ro.

Incidentul s-ar fi petrecut pe data de 7 decembrie 2022. Procurorii spun că în timp ce se afla la domiciliul său din Brașov, jandarmul ar fi devenit foarte violent şi a început să-și agreseze fiul, întâi cu un caiet și cu palmele, iar apoi și cu un ciocan de bătut carne cu care l-ar fi lovit în zona cotului drept, a spatelui și a șoldurilor.

În urma agresiunilor mai sus expuse, minorul a suferit leziuni traumatice pentru a căror vindecare i-au fost necesare 16-18 zile de îngrijiri medicale, spun procurorii.

Jandarmul a fost audiat la data de 12.12.2022 de către procurorul militar în calitate de suspect, fiindu-i adusă la cunoștință învinuirea, și a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost trimis în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Publicitate

Magistrații brașoveni au dispus, însă, luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile față de jandarmul agresor, iar dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalul Militar Cluj-Napoca.

Potrivit junraliștilor cluj24.ro, Judecătoria Brașov a emis, în 15 decembrie 2022, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, un ordin de protecție în ceea ce-l privește pe tatăl agresor, care a fost obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de fiul său, o distanță similară faţă de locuinta bunicii fiului unde acesta va locui pe perioada ordinului de protectie, dar şi fată de școala unde învață copilul. Măsurile de protecţie sunt valabile timp de 6 luni.

Prima înfățișare în procesul în care jandarmul Brașovean este acuzat de violență în familie a avut loc chiar astăzi, la Tribunalul Militar Cluj-Napoca.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes